Banner

Ontdek MediaHaven 2.0: onze sterk verbeterd beeldbank!

Media Haven 2 0 image laptop

Bij Zeticon staat de voortdurende groei van onze oplossingen centraal. Het voorbije jaar hebben we hard gewerkt aan de optimalisatie van ons bestaande Mediahaven product. We stellen dan ook enthousiast MediaHaven 2.0 aan jullie voor.

Desktop mediahaven 2 0

De klant centraal

Binnen Zeticon vertrekt het gehele verhaal vanuit de klantenbehoeften. Onze klanten worden nauw betrokken bij de ontwikkeling van onze oplossingen. Hierbij wordt vertrokken vanuit de werkprocessen van de klant, en proberen we die zo efficiënt mogelijk op te zetten.

Bij de ontwikkeling van MediaHaven 2.0 hebben we wederom onze klanten nauw betrokken bij het proces, het is immers zij die ons product dagelijks gaan gebruiken. We zijn begonnen met interviews met onze klanten. Dankzij hun feedback kregen we meer inzicht in de noden van onze klanten, de sterktes en zwaktes van het huidige platform.

Met de volgende fundamenten in gedachten, hebben we Mediahaven verder uitgebouwd:

  • Gebruiksvriendelijkheid van het platform
  • Flexibiliteit
  • Schaalbaarheid
  • Performantie

Vernieuwde interface

MH2.0 is in een volledig fris nieuw jasje gestoken waarbij de bovenstaande waarden centraal staan. Ons aantrekkelijk, visueel en dynamisch design zal ook bij nieuwe gebruikers meteen in het oog springen. Het intuïtief platform is ontworpen zodat ook gebruikers zonder enige technische kennis meteen met MH2.0 aan de slag kunnen gaan. Voor het UX/UI design hebben we samengewerkt met ons zusterbedrijf Sweet Mustard, een bedrijf gespecialiseerd in co-creatie van softwareoplossingen.

Dashboard Media Haven 2 0

Nieuwe features

Naast UX/UI verbeteringen hebben we uiteraard ook gewerkt aan enkele belangrijke nieuwe features:

  • Een gemakkelijk doorzoekbaar MAM is een must. De zoekfuctie werd verder geoptimaliseerd en verfijnd. Gebruikers kunnen aan de hand van filters nog sneller en efficiënter hun zoekopdrachten verfijnen. Ook het zoeken naar een exacte term is vereenvoudigd en hoef je dus niet langer tussen aanhalingstekens te plaatsen.

  • Het platform is nog meer procesgedreven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan de hand van een evaluatie flow de assets te laten beoordelen en corrigeren alvorens ze effectief gepubliceerd worden en dus opgenomen worden in het archief.
  • Grote hoeveelheden assets beheren is makkelijker dan ooit. Gebruikers kunnen nu op een intuïtieve manier collecties aanmaken en assets toevoegen. Bepaalde metadata van de collectie zal automatisch gekopieerd worden op de onderliggende assets. Dit bespaart dus een aanzienlijke tijd bij het metadateren.

Daarnaast blijven onze hoofdfeatures natuurlijk behouden zoals de mogelijkheid om te integreren met andere platformen, zeer complete REST-API, secure data opladen en wegschrijven, ...

Media Haven 2 0 zoekpagina

Met MH2.0 willen we voornamelijk een efficiënte en gebruiksvriendelijke omgeving creëren waarbij iedereen tevreden is: de organisatie, de werknemers, collega’s, de inwoners/het publiek, etc. We zorgen ervoor dat u als organisatie beter en sneller kan inspelen op de wensen en behoeften van uw stakeholders.

We hope you like it!

Wilt u graag meer weten over MediaHaven 2.0? Laat het ons weten!

Is jouw organisatie de volgende in lijn?

Samen bouwen we aan een efficiënt archiveringsplatform!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info