Banner

FAQ Training MediaHaven 2.0

FAQ WEBINAR

Hieronder vind je de meest gestelde vragen tijdens de training:

 • Q: Overschrijven metadata op collectieniveau de metadata die automatisch mee komen vanuit de invoer?
  Nee. De metadata die uit de verwerking worden ingevuld op het item wordt niet overschreven door de metadata van de collectie. De metadata van de collectie wordt enkel gekopieerd op lege velden van de onderliggende items.
 • Q: Kan je enkel EN-relaties in zoekopdracht steken of ook OF-relaties?
  Op dit moment zijn enkel EN-relaties mogelijk in de zoekopdracht. In de huidige ontwikkelingen zoeken we wel naar een mogelijkheid om ook die OF-relaties mogelijk te maken.
 • Q: Kan je de originele video verwijderen als je de nuttige fragmenten hebt bewaard?
  Neen. De fragmenten worden binnen het systeem gezien als onderdeel van de originele video of audio. Bij het verwijderen van de video zou je dus ook alle fragmenten verwijderen.

 • Q: Wij zijn momenteel nog bezig met het opladen van foto's via de beheersmodule van het oude systeem. Kunnen wij reeds foto's opladen via het nieuwe systeem? Waar kunnen we de foto's van de oude workspace terugvinden in het nieuwe systeem?Uiteraard kunnen jullie voortaan ook foto’s opladen via Mediahaven 2.0. Deze zullen dan in de conceptenpagina getoond worden. De foto’s die in jullie oude workspace opgeladen zijn, zullen ook zichtbaar zijn in de conceptenpagina.
 • Q: Wat bij verbindingsproblemen bij het opladen, gaat hij gewoon verder waar hij gestopt is?
  Wanneer de verbinding verbroken is, stopt het opladen. Het systeem houdt niet bij waar het gestopt is, dus je moet het opladen opnieuw beginnen.

 • Q: Hoe gaan we nu best aan de slag met collecties (want er is geen "koppeling" tussen het huidige en het nieuwe systeem wat betreft collecties)?
  Nieuwe collecties maak je voortaan aan in Mediahaven2.0. De bestaande collecties kan je geleidelijk aan herzien en bekijken bij welke het een meerwaarde is om naar een Mediahaven 2.0 collectie over te schakelen. Andere kun je via metadata ‘bundelen’ of ‘groeperen’ door er eenzelfde tag aan te geven. In een volgende versie voorzien we een alternatief voor de huidige collecties/sets die niet onder een Mediahaven 2.0 collectie horen.

Wens je de training te herbekijken? Dit kan via deze link: Training MediaHaven 2.0

Hebt u nog vragen of feedback?

We love to hear it! U kan uw vraag of feedback registreren via een ticket op: Support Zeticon. Kies het type 'Vraag MediaHaven 2.0'.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info