Banner

MediaHaven als centraal e-Depot of e-Archive

ZETICON WERK 3

Zeticon is lid van de werkgroep die de richtlijn en wetgeving voor e-archivering creëert. MediaHaven kan zowel als DAM of MAM gebruikt worden, al hebben we sinds kort een functionaliteit toegevoegd om MediaHaven als centrale e-Depot of e-Archive te gebruiken.


MediaHaven is een softwareplatform voor het bouwen en beheren van een vertrouwde digitale semi-dynamische bewaarplaats. Het platform zorgt ervoor dat jouw archief authenticiteit, betrouwbaarheid, integriteit en bruikbaarheid uitstraalt.
Aanmaken serie

Het dossierregister

In het dossier register worden de verschillende type dossiers gestructureerd. Dit wordt in sommige organisaties ook wel series genoemd. In deze serie worden naast de typische identificatie zoals de naam van de serie en de organisatie, ook zaken ingevuld zoals geldigheidsperiode, wettelijke bewaartermijn, niveau van openbaarheid, …

Dashboarf

Het e-Depot

Het e-Depot is het effectieve digitale archief. Bij het opladen van documenten en dossiers in het e-Depot, wordt bepaald tot welk dossiertype / serie het dossier behoort, zodat ook de metadata van het dossiertype kan overgeërfd en verrijkt worden. Het e-depot is verantwoordelijk voor het opladen, beheren, preserveren en ontsluiten van dossiers op basis van de gedefinieerde wensen van de klant.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info